Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Hoe werkt importeren uit Colombia

Je importeert uit Colombia of je wilt gaan importeren uit Colombia? Laat ons je helpen, dan weet je waar je aan toe bent. Want als jij je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek keten, kan jij je focussen op andere zaken.

Importeren uit Colombia start met het kiezen van de juiste incoterm. Afhankelijk van de incoterm regelen wij bepaalde onderdelen van het transport. Een goede voorbereiding helpt je ook verder. Door onze ervaring weten we vaak vooraf wat je tegenkomt en wat je bijvoorbeeld nodig hebt aan documenten.

Samen met jou bepalen we hoe het transport het beste kan plaatsvinden. Een eigen container (FCL), een deellading (LCL) of luchtvracht. Met onze lokale partners kunnen we het transport van het begin tot het eind voor je organiseren. Zo kan jij zorgeloos importeren uit Colombia.

Wil jij de importmogelijkheden uit Colombia ontdekken?

Vraag nu je vrijblijvende offerte aan!

Offerte

(lucht)havens

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het exporteren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms: DAP, DDP of DAT.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het importeren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms FOB of EXW.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer