Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Transport Polen

Polen kent diverse goederen die worden geïmporteerd en geëxporteerd. Ben je op zoek naar een logistieke partner die al je transport Polen kan doen? Zowel import als export? Explect helpt je verder. Dankzij ons brede netwerk kunnen we bijna overal in geheel Polen leveren en laden. Zo kunnen we jouw transport Polen tot een succes maken.
Om te zorgen dat je transport en logistiek geen obstakel is helpen wij je graag veder. Wij organiseren en navigeren het gehele traject voor jou. Zodat jouw import en export een succes wordt. Wat kunnen wij bieden:
  • Groupage: 3 tot 5 dagen
  • Complete ladingen: 2 tot 4 dagen
  • Vertrekdagen: iedere dag

Exporteren naar Polen

Exporteren loopt vaak soepeler met iemand met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Polen.

We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

Wil jij soepel exporteren naar Polen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Hier ligt Polen

Importeren uit Polen

Ben je van plan te gaan importeren naar Polen? Dan is het handig om een partner te hebben die alles voor je kan organiseren en navigeren. Dit zorgt ervoor dat jou import een succes verhaal wordt.

We helpen je bij het gehele traject zodat jij je focus kan leggen op andere zaken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Naar welk transport ben jij op zoek?

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer


&amp;amp;lt;div style=”display:inline;”&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;amp;amp;guid=ON&amp;amp;amp;script=0″/&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/div&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;