Expediteur Nederland

Explect is een expediteurs bedrijf. Een expediteur is een organisator van alle logistiek. Dit maakt ons extreem flexibel. Hierdoor kun je voor alle soorten transport bij ons terecht. Als expediteur Nederland doen we meer dan alleen het transport van uw goederen van A naar B. Binnen transport en logistiek zijn we de verbindende factor.

Wij helpen je in het gehele proces. Wij als jouw expediteur Nederland zijn de transportbemiddelaar, een soort tussenpersoon zou je wel kunnen zeggen. We laten je goederen op de meest efficiënte manier vervoeren en dat niet alleen, alles eromheen verzorgen we ook. We zorgen dat je de juiste documenten hebt, we verzekeren de goederen en verzorgen de op- en overslag. Neem ook je eigen expediteur.

Het beste voor je bedrijf

Je wilt natuurlijk het beste voor je bedrijf, ga daarom voor een samenwerking met Explect. Doordat wij het beste uit ons eigen bedrijf willen halen zullen we dat ook voor het bedrijf van jou doen.

Wij geloven dat bedrijven beter presteren als ze zich geen zorgen hoeven te maken over alle logistieke afhandelingen. De focus moet liggen op je kern en niet alle inhoud daar omheen. Natuurlijk moet je wel op de hoogte zijn, daarom heb je ons.

We informeren je over dat wat je wil, wil je weten wanneer de auto er staat, wanneer schip aankomt, wat de kosten zijn van luchtvracht, of er invoerrechten zijn? Wij behandelen dit allemaal af en in overeenstemming krijg je de informatie die je wilt ontvangen.

Koeriersdienst

Geen complete vrachtwagen nodig? Maar met spoed je goederen verzenden? Dan kan je gebruik maken van onze koeriersdienst. Of het nu een doosje of een pallet is, het kan allemaal.

Door heel Nederland en Europa hebben wij koeriers zitten. Deze kunnen snel op locatie zijn om je goederen direct door te rijden. Je kan gebruik maken van een:

 • Bestelbus
 • Bakwagen met laadklep
 • Bestelwagen
 • Bestelbus met aanhangwagen

Deze auto’s staan vrijwel direct voor je klaar. Ook kunnen we met klep en palletwagen leveren. Lever binnen 24 door bijna heel Europa.

Speciaal transport

Bij speciaal transport is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt en waar je mee bezig bent. Explect beschikt over de kennis om verschillende soorten goederen te vervoeren. Wij kunnen (bijna) alles vervoeren:

 • Boten
 • Machines
 • Silo’s
 • Bruggen

En ga zo maar door. De kennis en de ervaring zorgt ervoor dat we voor groot en klein, licht en zwaar een oplossing hebben.

Dankzij onze samenwerkingen kunnen we een compleet plaatje aanbieden, meer weten?

Beurs logistiek

Ga je met jou producten naar beurzen? Dan vraagt dat een speciaal stukje vakmanschap. Vaak heb je te maken met:

 • Strikte levertijden
 • Meerdere contactpersonen
 • Klep of kooiaap leveringen

Dat is natuurlijk nog niet alles. Op een beurs staan en je spullen er op tijd hebben geeft al genoeg stress. Maar het kan ook anders! Werk samen met Explect. Explect heeft een ruime ervaring op het gebied van beurszendingen. Zo hebben wij projecten gedraaid in Europa maar ook in Amerika.

Wij kennen de do’s en dont’s op beurzen. Daag ons uit om samen met jou een top project op de beurs neer te zetten.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Snel en makkelijk een prijs!