Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Expediteur Zuid-Amerika

Zuid-Amerika kent een aantal kans rijke landen voor zowel import als export. Het groeien van de handelsverdragen tussen de EU en Zuid-Amerika helpen daar sterk aan mee. De meeste Zuid-Amerikaanse landen zijn zich hierdoor sterk aan het ontwikkelen. Als expediteur Zuid-Amerika helpen wij jou bij het transport van Zuid-Amerika naar Nederland en andersom. Hierbij verzorgen wij de douaneformaliteiten in beide landen en kunnen wij gemakkelijk lokaal laden en leveren door onze agenten in Zuid-Amerika. Kortom wij helpen je graag om alle import en export mogelijk te maken uit Zuid-Amerika. Meer weten over de mogelijkheden in Zuid-Amerika of een specifiek land? Kijk hieronder.

In deze landen zijn wij actief

Argentinië
Argentinië

Brazilië
 Brazilië

Chili
Chili

Colombia
Colombia

Peru
Peru

Importeren

Importeren uit Zuid-Amerika? Dat kan want wij weten precies welke documenten er per land nodig zijn. Naast het opstellen van de documenten zorgt Explect voor het gehele transport en de douaneformaliteiten. Zo kan jij zorgeloos je goederen importeren uit Zuid-Amerika. Voor het importeren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms FOB of EXW.

Exporteren

Wil jij gaan exporteren naar Zuid-Amerika? Als expediteur helpen we je graag met een volledig pakket. Zo helpen wij jouw met de voorbereiding tot en met de aflevering. Zo zorgen we voor het transport, adviseren we je over de incoterm en regelen we douane-formaliteiten. Zo kan jij je focussen op de handel naar Zuid-Amerika. Voor het exporteren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms: DAP, DDP of DAT.

Nederlandse TOP Expediteur

Zoek jij een partner die je volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen we bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Wetten & regelgeving
  • Vervoersmiddelen
  • Douane
  • Import & Export

Deze kennis hebben we in huis en delen we graag met je. Bovendien zijn we je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Makkelijker kan toch niet? Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar al onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Klanten over Explect

&amp;lt;div style=”display:inline;”&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;amp;guid=ON&amp;amp;script=0″/&amp;gt;&amp;lt;/div&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;lt;p&amp;gt;