Snel en makkelijk een prijs!Expediteur Azië

De landen uit Azië staan bekend om hun productiecapaciteit. Hierdoor komt er veel import voort uit Azië. In het bijzonder China. Zeker met de komst van websites als Alibaba en Aliaexpres is China één van de grootste landen waar Nederlanders hun producten uit importeren. Verder mogen landen als Japan, India en Myanmar niet vergeten worden. Ook vanaf deze landen wordt enorm veel geïmporteerd en geëxporteerd.

Wil je graag wat meer informatie over de verschillende Aziatische landen en de import en export die hierbij komt kijken? Explect heeft de meest voorkomende landen uit Azië op een rijtje gezet. Heb je vragen over import of export vanuit een land? Neem dan gerust contact met ons op.

In deze landen zijn wij actief!

Bangladesh
Bangladesh

China
China

Cyprus
Cyprus

Hongkong
Hongkong

India
India

India

Indonesië
Indonesië

Japan
Japan

Maleisië
Maleisië

Myanmar
Myanmar

Pakistan
Pakistan

Qatar
Qatar

Singapore
Singapore

Taiwan
Taiwan

Thailand
Thailand

Turkije
Turkije

VAE
VAE

Vietnam
Vietnam

Zuid-Korea
Zuid-Korea

Nederlandse TOP Expediteur

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert?

Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Douane
  • Import & Export
  • Vervoersmiddelen
  • Wet & regelgeving

Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis.

Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Importeren

Importeren uit Azië? Eén partner die alles regelt, dat is prettig toch? Wij helpen in je voorbereiding, organiseren het transport, de documenten en de douaneformaliteiten.

Zorgeloos je goederen importeren uit Azië.

Exporteren

Wil jij gaan exporteren naar Azië? Als expediteur helpen wij je met het volledige traject. Zo zorgen wij voor het transport, adviseren je over de incoterm en regelen de douane-formaliteiten.

Zo kan jij je focussen op de handel met Azië.

Klanten over Explect

Snel en makkelijk een prijs!