Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!Azië

Azië zit vol met landen met mogelijkheden voor import en export. Er komen en gaan heel wat goederen van en naar China. Het is een werelddeel dat nog steeds in ontwikkeling is. China kent vele handels routes. Natuurlijk staat China bekend als een snel groeiend land. De productie draait op volle toeren, dagelijks komen hier duizenden containers vandaan. Deur tot deur leveringen kunnen moeilijk zijn in China. Echter kan Explect jou hiermee goed verder helpen. Wij weten genoeg opties om toch nog een hoop mogelijk te maken binnen Azië. Als expediteur Azië kennen wij de in’s en out’s. Meer weten over de mogelijkheden in Azië of een specifiek land? Kijk hieronder.

In deze landen zijn wij actief

Bangladesh
Bangladesh

cypres
cypres

China
China

Maleisië
Maleisië

India
India

Indonesië
Indonesië

Japan
Japan

Pakistan
Pakistan

Qatar
Qatar

Singapore
Singapore

Taiwan
Taiwan

Thailand
Thailand

Zuid-Korea
Zuid-Korea

Nederlandse TOP Expediteur

Zoek jij een partner die je volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen we bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Wetten & regelgeving
  • Vervoersmiddelen
  • Douane
  • Import & Export

Deze kennis hebben we in huis en delen we graag met je. Bovendien zijn we je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Makkelijker kan toch niet? Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar al onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Klanten over Explect