Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

LCL Less container load

Als je het over groupage hebt bij zeevracht dan noem je dat LCL (Less Container Load). Dit wil zeggen, dat er meerdere kleine ladingen in één container worden verzameld van verschillende partijen. De container wordt naar de bestemmingshaven gebracht. Hier wordt de lading weer gesplitst voor de verschillende ontvangers. Op deze manier betaal je dus alleen voor een gedeelte van de container en hoef je geen volle container te boeken. Dankzij ons wereldwijde netwerk van agenten kunnen wij bijna over heel de wereld lokaal laden en lossen. Wij berekenen vrijblijvend uit wat een lcl zending zou kosten voor jou. Vraag een offerte aan of bel ons voor al je vragen.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het exporteren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms: DAP, DDP, DAT of CIF.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het importeren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms FOB of EXW.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer