Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

FCL Full container load

Je bent van plan om te gaan importeren of te exporteren en je wilt dit via zeevracht gaan doen. Dan heb je de keus tussen FCL & LCL. Bij FCL boek je een complete container. Bij LCL heb je te maken met een deellading. Een deellading is aantrekkelijk als je te maken hebt met een aantal pallets die verscheept moeten worden. Explect kan wereldwijd helpen om je goederen te importeren of te exporteren. Met FCL zorgen we dat er een container beschikbaar is om in te laden en dat deze gelost kan worden waar jij maar wilt. Wil je weten wat de kosten hiervoor zijn? Of waar het break-even punt ligt voor FCL of LCL? Het break-even punt verschilt per bestemming en container soort maar kan soms al voordeliger zijn als je meer dan acht europallets gaat vervoeren! Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het exporteren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms: DAP, DDP, DAT of CIF.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het importeren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms FOB of EXW.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer