Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

FCL

FCL staat voor Full Container Load. Bij deze vorm van zeevracht maak je gebruik van een complete container. Hierbij heb je de keuze uit 20ft, 40ft, 40high cube, 40ft open top en geconditioneerd. Zowel bij importeren als exporteren kunnen wij de gehele keten organiseren. De container deur tot de deur leveren? Geen probleem! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag verder.

LCL

Gaat het niet lukken om een container te vullen? Geen probleem, maak kennis met onze lcl dienst. LCL is wellicht voordeliger dan het boeken van een hele container. LCL staat voor Less Container Load. Op deze manier betaal je alleen voor dat deel wat je in de container gebruikt. Op deze manier vullen we de container als groupage.

Zeevracht wereldwijd

Explect is dagelijks bezig met import en export via zeevracht. Hierbij komen zowel LCL als FCL voor. De landen waar we onder andere onze vaste zeevrachten van en naar organiseren zijn: Amerika, AustraliëBrazilië, Canada, China, Colombia, Japan, Pakistan, Peru, Turkije, VAE en Zuid-Afrika. Staat jouw land er niet tussen? Geen probleem, wereldwijd kunnen we vaak tot alle mainports aanbieden. Bij de meeste landen kunnen we ook EXW of DDP organiseren. Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Explect? Twijfel niet, neem vrijblijvend en gemakkelijk contact op.

Zeevracht

Op zoek naar een expediteur die jouw complete zeevracht organiseert? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Explect organiseren we wereldwijd zeevracht. Dat kunnen wij op verschillende manieren:

 • Volle containers (FCL)
 • Deelladingen (LCL)
 • Rijdend materieel (Ro/Ro)
 • Conventioneel (te groot voor een container)

Vraag ons naar jouw oplossing!

Containers via Explect

 • 20ft containers
 • 40ft containers
 • 40High Cube
 • Flatracks
 • Reefers

Nederlandse TOP Expediteur

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

 • Documenten
 • Douane
 • Import & Export
 • Vervoersmiddelen
 • Wet & regelgeving

Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Import

Wil je gaan importeren? Heel goed, het biedt je nieuwe kansen. Kansen die wij je willen helpen ontdekken zodat jij nieuwe connecties kan maken. Met onze hulp kan jij je goederen wereldwijd importeren. Wij hebben de kennis over de documenten, de incoterms, de douane en het transport. Dit delen wij met jou zodat jij een succesvol import-avontuur zal hebben en vooraf weet waar je aan toe bent. Verken nu de mogelijkheden van importeren met Explect!

Export

Ben je exporteur of wil je gaan exporteren? Dan helpen wij van Explect je graag verder. Als expediteur helpen wij je ook echt verder. Met onze kennis en ervaring zorgen we dat je vooraf weet waar je aan toe bent en hoe je het best kan exporteren. Zo weet je hoe het geëxporteerd kan worden, welke incoterm je het best kan gebruiken, de documenten die je nodig hebt, de gang van zaken met de douane en heb je vooraf inzicht in de totale kosten.

Klanten over Explect

Klant

Bij iedere opdracht kijken wij hoe wij jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij zien niet land specifiek, maar klant specifiek!

Vooruitstrevend

Wij zijn vooruitstrevend, omdat wij de mooiste verbindingen willen maken. Daar geven wij iedere dag alles voor. Om deze reden bouwen we ons eigen systeem. Zodat wij jou iedere dag beter kunnen helpen met de nieuwste en de beste oplossingen.

Communicatie

Bij Explect geven wij je alle informatie die je nodig hebt, zodat je weet wat je moet weten. Niets meer en niets minder.

Dynamisch

Dynamisch betekent volgens woordenboek Van Dale: ‘de beweging betreffend en vol kracht’.  Wij interpreteren het zo: vol kracht passen wij ons aan, aan jou.

Open

Wij zijn open, omdat wij je alles vertellen wat je moet weten. Wij spelen geen verstoppertje over wat je wel of niet mag weten.

Proces

Door onze manier van werken – ons proces – helpen wij jou op de beste manier, zodat jij excelleert. Dat proces ligt dus niet in beton vast, maar is zo dynamisch dat we het iedere keer perfect op jou laten aansluiten.

Regie

Regie gaat over het hebben van controle. In het proces sta jij centraal, wij zorgen dat er controle is op jouw transport & logistiek.

Online

Explect gaat online. Het platform voor al jouw logistiek. Makkelijk & overzichtelijk gebruik voor al onze klanten. Explect is een logistiek platform aan het ontwikkelen waarmee transport en logistiek simpel voor de ondernemer word. Dit doen we niet voor ons, maar voor jou!