Voor veel bedrijven is importeren en exporteren lastig, complex en moeilijk!
Met alle grenzen en regels op de wereld moet je al snel een expert zijn om je goederen wereldwijd te kunnen verzenden of op te halen.

Het werk van een expediteur is niet enkel een transport organiseren van A naar B. We zijn als expediteur bemiddelaar. Zo zorgen wij ervoor dat jouw goederen op de snelste en meest efficiënte manier worden vervoerd.

Welke voordelen bieden wij ten opzichte van het zelf regelen?

Door het volume dat wij hebben qua transporten hebben we een goeie positie om te onderhandelen over prijzen. Het opstellen van documentatie zoals een CMR, bill of lading, manifest, of oorsprongsdocumenten is voor ons een dagelijks bezigheid. Ook het verzekeren van je goederen is voor ons geen probleem. Of je nu start-up of een doorgewinterde importeur bent, Wij denken graag met je mee.

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf alle taken van de expediteur op je te nemen. Dat is een goede keuze als je alle kennis in huis hebt. Je kan natuurlijk ook een bepaald deel uithanden geven. Bijvoorbeeld dat je ervoor kiest de inklaring niet zelf te doen maar er wel voor kiest om de goederen zelf op te halen.

Voordat je besluit om zelf je transport te regelen.

Het voordeel voor jou als ondernemer, meer tijd over en kosten zijn minder dan als je het transport zelf regelt.

rick.png