Als klein merk kan het moeilijk zijn om een ​​expediteur te vinden die in staat is om jou de services te bieden die je zoekt. Om deze reden laten veel mkb’ers de zending CIF verzenden, met alle gevolgen van dien. Vaak gaat er veel tijd naar het logistiek traject en zijn de kosten onoverzichtelijk.
EXPLECT biedt een oplossing.

In Explect vind je een expediteur waar je met vertrouwen je supply chain aan overgeeft. We bieden inzicht in elke stap van het logistiek proces. We zorgen ervoor dat het traject geheel verzorgt wordt. Het gevolg: je bespaard tijd, geld en de vertragingen bij verzenden wordt verminderd.2

Hoe weet je of Explect een expediteur voor jou is? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Vergelijk de dienst en prijzen. Om te beginnen kan je natuurlijk altijd een kleine proefzending boeken. Je zal merken dat het gemak en snelheid voor elke ondernemer een must is.

Waarom zijn wij zo zeker van onze zaak?

We horen vaak van mensen dat ze het ook ergens anders hebben geprobeerd. Nadat ze enkele expediteurs hebben uitgeprobeerd, beseffen ze dat er enorm veel te krijgen is. En dat de lage prijzen niet altijd gunstig zijn bij prijs vergelijkende websites.  Onze klanten zijn vaak opzoek naar een expediteur die je kan vertrouwen in het beheren van hun zendingen.
Importeren

Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen wij je graag verder. Als expediteur helpen wij je ook echt verder. Met onze kennis en ervaring weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo weet je hoe je kunt importeren, welke incoterm je het beste kunt gebruiken, welke documenten je nodig hebt en je hebt vooraf inzicht in de totale kosten. Zo organiseren wij jouw import van begin tot eind. Zorgeloos importeren doe je met Explect.