Je hebt een geweldig product of misschien wel meerdere. Maar hoe zorg je ervoor dat dit ook goed verkoopt?

Één van de manieren om je verkoop snel op te krikken is via Amazon.

Amazon heeft nu meer dan twee miljoen actieve verkopers op hun markt. Ruim 170 miljoen unieke maandelijkse kopers kiezen ervoor om via Amazon hun producten aan te schaffen.

Het is dan ook een echte no-brainer. Door te verkopen via Amazon krijg je binnen één klap miljoenen extra actieve klanten per maand die op Amazon kijken om producten te kopen. En als je jouw product op de juiste manier promoot kan jij hier ook van profiteren. Je kan in het begin goed gebruik maken van PCP verkoop. Wil je hier meer Transportover weten? Laat het ons weten, wie weet komt er dan een vervolg over.

Verkoop je al via BOL.com maar niet via Amazon? Misschien denk je dat Amazon te moeilijk is om te infiltreren of dat het je tijd niet waard is.  Naarmate meer en meer retailers de Amazon-ruimte betreden, wordt het steeds belangrijker om te kunnen onderscheiden van je concurrenten.

Amazon is de eerste plaats waar de meeste shoppers gaan kijken om hun product te kopen. Maar is dit ook zo binnen Nederland? Binnen Nederland is Amazon niet zo veel gebruikt. Wij zijn meer van BOL.com Die sinds 1999 al zijn bekendheid maakte in Nederland.

Dat het niet in Nederland werkt wil niet zeggen dat het in het Buitenland ook zo is. De cijfers liegen er niet om. Wil je makkelijk en snel je verkoopgebied uitbreiden dan is Amazon het overwegen waard.