De groei van webshops neemt nog steeds toe. Het aantal ondernemers die hiermee starten zien wij nog steeds stijgen. Ook de vraag van importeren neemt hierin toe. Wij merken ook dat dit een ander soort ondernemer is. Één die opzoek is naar vernieuwing, snel schakelen, digitaal en toch een persoonlijke benadering.

“E-fulfilment” is de omvatting van het gehele processen, dat ervoor zorgt dat internetorders operationeel worden afgehandeld.TransportBij retailers maar ook het gewone bedrijfsleven word dit steeds belangrijker. Hoe vaak bestel je zelf niet even iets voor je bedrijf of privé online. Van welke gemakken moet een webshop voorzien zijn? Bestel jij nog als niet via IDEAL kan betalen bijvoorbeeld?

De sterke groei in de afgelopen jaren is nog niet het einde er word verwacht dat de groei nog toeneemt voor een goeie 15-20% per jaar. Het CBS geeft aan dat er in 2017 ruim 40.000 webshops in alleen al Nederland zijn. De E-fulfilment industrie is al belangrijk maar deze word steeds belangrijker.

Hoe helpt Explect in de groei in de E-fulfilment buiten onze partners en de ervaring die we graag delen met jou als ondernemer. Kunnen we ook het complete transport voor je organiseren voor dat de goederen jouw webshop ingaan.

Laat ons weten hoe we je verder kunnen helpen, of als je vragen hebt.