Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Speciaal transport

Vallen je goederen buiten de standaard maten en gewichten? Dan kan je spreken van speciaal transport of ook wel uitzonderlijk vervoer. Vaak gaat dit over de weg als ‘convoi exceptionnel’. Je kan dus wel begrijpen dat we je goederen zo veilig en snel mogelijk op de gewenste locatie brengen.

Onze ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan zorgt ervoor dat we met precisie het totale transport traject kunnen laten verlopen. We verzorgen als je wilt het totale traject. Laden op locatie met een kraan bijvoorbeeld of de goederen laten vastzetten door experts, alles is mogelijk.

Soorten goederen

  • Boten
  • Bouw constructies
  • Bruggen
  • Containers
  • Machines
  • Motoren
  • Silo’s

Exporteren

Ben je exporteur of wil je gaan exporteren? Explect helpt je verder. Wij navigeren en organiseren alles afgestemd op jouw wensen. Jouw goederen wereldwijd daar krijgen waar ze moeten zijn.

Het organiseren van export vraagt om kennis, expertise en ervaring. Kennis over documenten, expertise over incoterms, douaneformaliteiten en ervaring over de manier van handelen tussen leveranciers, transporteurs en agenten.

Bij Explect regelen we het van begin tot het einde. Zo ben jij volledig voorbereid!

Importeren

Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan is Explect echt iets voor jou. Bij importeren is een expediteur van grote waarde. Wij helpen je bij het totale traject om jouw goederen op de locatie te krijgen waar je ze maar wilt hebben.

Het organiseren van import vraagt kennis, expertise en ervaring. Kennis over de nodige documenten, expertise van incoterms, de douane en het transport. We hebben de kennis en ervaring en we delen deze met jou.

Zo organiseren we het traject van het begin tot het einde, afgestemd op jouw wensen.

Naar welk transport ben jij op zoek?

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag met het volledige traject van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag met het volledige traject van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer


&lt;div style=”display:inline;”&gt;<br />

&lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;guid=ON&amp;script=0″/&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;p&gt;