We hebben hard gewerkt om onze prijzen en nominaties te verdienen. Kwaliteit en zorg voor de klant staat bij ons centraal, dit wordt vaak beloond. Maar we hadden dit nooit kunnen behalen zonder ons geweldige team en klanten.

Winnaar van de meest Belovende startup.

Tijdens De Havenborrel werd de award voor Meest Belovende startup uitgereikt ten aanzien van allerlei grote en kleine organisaties in de scheepvaart door Sjoerd van Oortmerssen. Explect is de winnaar van de meest belovende Startup award.

We zijn natuurlijk vereerd met deze prijs. En bedanken de Havenborrel voor deze erkenning. Het is fijn om erkenning te krijgen voor onze doelen en werkwijze.

Deze award is voor ons een bevestiging om door te gaan met ons doel.

”Het makkelijk maken van importeren en exporteren voor de ondernemer.
We willen de ondernemer toegang tot een wereldwijd netwerk bieden.’

Martijn de Ruiter nam namens Explect de award van de meest belovende Startup in ontvangst.

PortXL program
Are you ready to disrupt the port?

PortXL is the first World Port Accelerator and unique in its kind. We partner with leading companies, organizations and individuals around the globe, from Singapore, Houston to Piraeus. Our aim is to accelerate innovative companies in ports worldwide. Located in Rotterdam; the city known for a pioneering spirit of generations of entrepreneurs and innovators. The spirit of boundless ambition has shaped the city and its port.

MKB Innovatie Top 100 2018

De Kamer van Koophandel presenteert ook in 2018 de allermooiste innovatie-etalage van Nederland. Welke ondernemingen zijn het meest innovatief? De KvK is ontzettend trots op ondernemers die lef en doorzettingsvermogen tonen en een neus voor innovatie hebben.

Wildcard PortXL Rabobank

6 februari 2018 is de eerste PortXL Rabobank Wildcard uitgereikt aan Explect B.V. in Oud- Beijerland.
Met de wildcard heeft Explect een plek verworven voor de Portxl – World Port Accelerator selectiedagen

De Wildcard is namens Mare Straetmans (directeur PortXL) en Gerard Zwartkruis (directeur Bedrijven, Rabobank Rotterdam) door Esther Lokhorst (programma manager PortXL) en André van Vliet (Specialist Financiële Logistiek Rabobank Rotterdam) uitgereikt aan Martijn de Ruiter, die samen met zijn broer Bart, eigenaar van Explect is.
Reactie Martijn: “Het fantastisch om te zien dat we op de goede weg zijn en dat een partij als de Rabobank ons daar de erkenning voor geeft met deze Wildcard.“

Startersprijs Hoeksche Waard 2017

Onze eerste nominatie en wedstrijd als bedrijf en ondernemer. In deze Race zijn we in de top 6 terrecht gekomen. Het was een leuke ervaring en goede leer les voor ons als bedrijf.

Neem contact op

Of je pakket nu groot of klein is zwaar of licht, wij verzenden het voor jou!