Nieuwe fase; nieuw logo!

By: Explect, August 27, 2022

twitter

Nieuwe fase; nieuw logo!

Explect is een nieuwe fase ingegaan, tijd voor vernieuwingen!

Om deze nieuwe fase te vieren en te eren, hebben wij onze huisstijl in een nieuw jasje gestoken! De nieuwe huisstijl zal nog meer eenheid creëren voor Explect.

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een frisse nieuwe uitstraling: dat was het doel! Wij zijn er de afgelopen tijd erg druk mee bezig geweest.


Nadat de keuzes met betrekking tot het logo en huisstijl definitief waren, konden alle voorbereiding voor de lancering beginnen! Hier komt heel wat bij kijken: nieuwe e-mail handtekeningen, social-media, briefpapier, kaartjes, personeelsfoto’s, muurbekleding en meer. We zijn dan ook erg trots op onze nieuwe stijl.

De ontwikkeling van Explect

De naam Explect komt uit twee Engelse woorden; Explore & Connect. Ondanks dat Explect zich al die jaren heeft doorontwikkeld, willen we nog steeds hetzelfde bereiken. 

Onze visie: “De traditionele en complexe wereld van transport en logistiek, toegankelijk maken voor iedereen. Zodat voor elk bedrijf wereldwijd handelen mogelijk wordt.”

Ons motto is dan ook niet voor niets: “De gateway naar de wereld van internationaal transport”.  


We zullen onze service en platform blijven verbeteren en uitbreiden, nèt zoals ons logo dat heeft gedaan.

Deze week hebben we dan ook allerlei verbeteringen doorgevoerd aan het platform.

Eén van deze dingen is een frisse nieuwe inlog in dezelfde huisstijl zoals je van ons gewend bent in de rest van het platform.

Are you leaving the website already?

Didn't find what you were looking for?

We are happy to help you, ask your question below