Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Koerier dienst spoedtransport

Staat je zending gereed maar moet die direct worden opgehaald en geleverd? Dan is onze koerier dienst spoedtransport echt iets voor jou. Door heel Nederland, Europa en verder hebben we koeriers zitten die direct jouw zending op kunnen halen. Bijvoorbeeld een direct zending naar  Een koerierdienst kan voor verschillende situaties goed uitkomen. Bij een kleine zending, spoed of dedicated.

Bij Explect sta jij als klant altijd centraal, zo ook bij onze koeriersdienst. We houden het simpel en makkelijk. Ook denken we mee om de opties te bekijken voor jouw situatie met je logistieke vraag.

Of het nu gaat om een envelop, doos, pallet of complete lading wij staan altijd gereed met onze koeriersdienst voor jou.

Soorten auto's

 • Bakwagen met laadklep
 • Bestelbus
 • Bestelbus met aanhangwagen
 • Bestelwagen
 • Vrachtwagen

24 uur dienst

Aflevertijden binnen 24 uur! Dankzij ons uitgebreide koeriersnetwerk kunnen wij nationaal en internationaal vanuit bijna heel Europa binnen 24 uur leveren maar ook laden. Snel en lokaal transport, klein of groot. De behoefte van de klant omzetten in snelle reactie om te zorgen dat de goederen snel geladen en gelost worden is een must bij een koeriersdienst.

Binnen 24 uur is vrij snel. Je kan je afvragen hoe doen ze dat? Dankzij de juiste locaties en dubbele uitgeruste chauffeurs is dit allemaal geen probleem. Transport dat met tijdsdruk vraagt effectieve en correcte organisatie en navigatie. De combinatie van alles zorgt voor een top service!

Vraag vrijblijvend een prijs op of boek direct voor jouw koerierdienst levering binnen 24uur!

Soorten producten

 • Bloemen
 • Consumptie goederen
 • Documenten
 • Kabels
 • Machines
 • Particuliere goederen

Direct makkelijk contact bel +31(0)85 40 19 7 19

Luchtvracht

Het kan zijn dat je pakket met spoed naar het buitenland moet. Dat er met spoed documenten opgemaakt moeten worden en met de koerier verder gereden moet worden. Hierbij kan Explect  helpen. We zijn klant specifiek en op basis van ervaring weten we wat nodig is om een transport te laten slagen. Bij een spoedtransport is dit natuurlijk van het grootste belang. Maak daarom kennis met onze logistieke spoedtransport tak.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer


&lt;div style=”display:inline;”&gt;<br />

&lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;guid=ON&amp;script=0″/&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;p&gt;