Intermodaal transport

Intermodaal transport komt steeds meer voor. De combinatie van trein en auto is gunstig maar ook milieu bewust. Vanuit Italië ligt er een vaste lijn waar door er snel goederen heen en weer kunnen. Ook zijn ze druk bezig het trein traject vanuit China te bevorderen.

Ben jij ook op zoek naar mogelijkheden voor intermodaal transport? Vraag direct om een offerte of bel ons direct.

Wij helpen je verder.

Expediteur

Je wilt (inter)nationaal je goederen transporteren. Dan moet je precies weten wat hier allemaal bij komt kijken. Explect heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van:

 • Documenten
 • Douane
 • Vervoersmiddelen
 • Wetten & regelgeving

Wij kunnen je helpen!

Exporteren

Ben je exporteur of wil je gaan exporteren? Explect helpt je verder. Wij navigeren en organiseren alles afgestemd op jouw wensen. Jouw goederen wereldwijd daar krijgen waar ze moeten zijn.

Het organiseren van export vraagt om kennis, expertise en ervaring. Kennis over documenten, expertise over incoterms, douaneformaliteiten en ervaring over de manier van handelen tussen leveranciers, transporteurs en agenten.

Bij Explect regelen we het van begin tot het einde. Zo ben jij volledig voorbereid!

Importeren

Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan is Explect echt iets voor jou. Bij importeren is een expediteur van grote waarde. Wij helpen je bij het totale traject om jouw goederen op de locatie te krijgen waar je ze maar wilt hebben.

Het organiseren van import vraagt kennis, expertise en ervaring. Kennis over de nodige documenten, expertise van incoterms, de douane en het transport. We hebben de kennis en ervaring en we delen deze met jou.

Zo organiseren we het traject van het begin tot het einde, afgestemd op jouw wensen.

Transport en logistiek op de gemakkelijkste manier.

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert? Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport.
Met ons online platform zorgen we ervoor dat jij als ondernemer makkelijk en snel je gehele supply chain kan organiseren.

We organiseren wereldwijd alle vormen van transport via de lucht, de zee, het spoor en de vrachtwagen.

Met ons platform maken wij van jou als ondernemer een wereldspeler.

Vul hieronder de laadplaats of haven in: Vul hieronder de losplaats of haven in:

Ik wil graag een prijs ontvangen voor: ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport

Deellading (LCL)Container (FCL)
Totaal volume (M3) Totaal gewicht in KG.

Of per colli/eenheden

Aantal Colli/eenheden Lengte in cm Breedte in cm Hoogte in cm Gewicht per kg.
20ft container40ft container40ft container HC Aantal Gewicht kg. per container
Email* (verplicht) Telefoonnummer
Ik ben particulier

(verplicht*)

-We gebruiken het emailadres enkel om de prijs aan te versturen-

Nederlandse TOP Expediteur

Wereldwijd organiseren we transport voor honderden klanten: Transport en logisitiek was nog nooit zo makkelijk.

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

 • Documenten
 • Douane
 • Import & Export
 • Vervoersmiddelen
 • Wet & regelgeving

Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Hiermee hou je tijd en energie over voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect

 Lees verder

Internationaal transport bestaat uit een balans vinden tussen tijd, kosten en milieubelasting.

Dat is één van de redenen waarom bedrijven voor Explect kiezen, voor kosteneffectieve, soepele aflevering van hun lading. Net als zij, kun jij er zeker van zijn dat ons netwerk van agenten over de hele wereld de flexibiliteit biedt om te kiezen uit een reeks lucht- en zeevrachtservicemogelijkheden. Deze zijn naadloos afgestemd op jouw behoeften.

Partnerschap is geen loze kreet maar, dit beschrijft onze vorm van dienstverlening. We streven ernaar om meer dan alleen transport te organiseren, maar ook aan een goede relatie te werken. Niets demonstreert dit beter dan de tevredeheid van onze kalnten.

Wat kunnen wij allemaal bieden op onze luchtvracht dienst:

 • Express – 1-2 dagen voor dringende lading
 • Standaard – 3-5 dagen, flexibele keuze
 • Economy – 5-7 dagen, maximale kosteneffectiviteit
 • Project lading
 • Complete charter

Onze complete zeevracht service is optimaal. Waar je jouw zendingen maar nodig hebt, onze innovatieve oplossingen vormen de brug naar jouw verkoop- en inkoopmarkten. Consistente, betrouwbare afvaarten zorgen ervoor dat jouw zeevrachtzendingen de klant altijd tijdig bereiken. Welke Services bieden we op zeevracht:

Full container Load (FCL):
FCL word gebruikt wanneer het volume groot genoeg is voor een complete container. FCL is ook een goede optie als je grotere ladingen dan 9-10 Standard pallets (1000 x 1200) hebt. Of wanneer de zending te waardenvol is om met andere vracht (LCL) te laten vervoeren.

less container load (LCL):
LCL-verzending betekent dat je containerruimte deelt met anderen die ook hun goederen vervoeren. LCL word gebruikt wanneer het volume niet groot genoeg is om een container te beladen. De prijs hiervan word berekend over het CBM (m3) en het gewicht.

Reefer Containers:
We kunnen je goederen verzenden in gekoelde of temperatuurgecontroleerde containers om ze te beschermen tegen bederf en vochtigheid. Je goederen kunnen op de ideale temperatuur voor jouw product worden verzonden, of het nu onder het vriespunt is of matig koel.

Gevaarlijke goederen:
Gevaarlijke goederen omvatten, maar zijn niet beperkt tot: geneesmiddelen, explosieven, gassen, ontvlambare vloeistoffen en vaste stoffen, bijtende stoffen, oxiderende stoffen, droogijs, lithiumbatterijen, brandstofcelmotoren.

Explect biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en flexibiliteit met onze op maat gemaakte oplossingen voor wegtransport.

We hebben toegang tot de apparatuur en capaciteit die nodig is, ongeacht hoe uitzonderlijk de zending ook is. Het matchen van jouw vracht met het juiste voertuig en de juiste route, met de mogelijkheid om toch flexibel te blijven. Zo organiseren we het gehele proces van begin tot eind en bieden een aangepaste oplossing om aan jouw behoeften te voldoen.

 • Deellading
 • Complete vrachtwagen FTL
 • Flexibele, op ervaring gebaseerde oplossingen
 • Container trucking
 • Spoedtransport
 • Koerierswerk
 • Leveringen met klep
 • Leveringen met kooiaap

Deellading (LTL) – Het vinden van besparingen in jouw transportpatronen.

Het beheren van deellading via onze LTL-service is de perfecte manier om jouw binnenlandse supply chain te optimaliseren. Explect biedt co-load en consolidatie LTL-services om de kosten te verlagen en het distributie werk te verbeteren en te optimaliseren.

Wij brengen ervaring, creativiteit en inzicht in jouw vrachtverzending laat ons coördineren en waarde toe te voegen. onze diensten omvatten:

Naadloos accountbeheer
Grensoverschrijdende LTL-diensten
Spot tarieven
Versnelde service beschikbaar

Als Explect werken we samen met met import / exportmakelaars om ervoor te zorgen dat de vereiste overheidsverklaringen en beveiligingsvereisten nauwkeurig en op tijd worden ingevuld voor jouw lucht-, zee- of grondvervoer en -uitvoer van vrachtzendingen.

Bij Explect ligt onze focus op het voorbereiden van compliante importtransacties en het handhaven van het hoogste niveau van integriteit bij alle douane- en andere overheidsinstanties ten behoeve van onze klanten.

Met onze douane diensten zorgen we voor een naadloze invoer voor al onze lucht-, grondvervoer – en zeevrachtzendingen:

 • Invoer
 • Uitvoer
 • Tijdelijk invoer
 • Tijdelijk uitvoer
 • Oorsprongsdocumenten
 • Fiscale vertegenwoordiging

 Lees verder

Hoezo als ondernemer voor Explect kiezen Explect Online

Ervaren team

Transport en logistiek zo optimaal organiseren.
Daar is het team van Explect expert in.

Logistiek platform

Ontwikkeld voor de ondernemer.
Zodat importeren en exporteren makkelijk is.

Wereldwijd netwerk

Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk.
Wereldwijd hebben wij top netwerken!

Kies wat je nodig hebt

FAST

Het is misschien niet de goedkoopste manier, maar je goederen zijn wel op de snelste manier op locatie.

GREEN

Op de meest milieu bewuste manier verzenden? We proberen je zending zo groen mogelijk te verzenden.

CHEAP

Het kan enige tijd duren, maar dit is de goedkoopste manier om jouw goederen te verzenden.

Ontwikkeld voor de ondernemer

laptop met scherm 900px

Makkelijk en snel al je transport

organiseren Wij helpen je verder!

Importeren

Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen wij je graag verder. Als expediteur helpen wij je ook echt verder. Met onze kennis en ervaring weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo weet je hoe je kunt importeren, welke incoterm je het beste kunt gebruiken, welke documenten je nodig hebt en je hebt vooraf inzicht in de totale kosten. Zo organiseren wij jouw import van begin tot eind. Zorgeloos importeren doe je met Explect.

Exporteren

Wil je gaan exporteren? Mooi, want exporteren biedt grote kansen. Met onze hulp kun jij je goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen de export van deur tot deur samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen wij jou met al je exportvragen. Wij hebben de kennis over de documenten, de incoterms, de douane en het transport. Die kennis delen wij met jou, zodat wij samen kunnen werken aan een succesvol export avontuur. Verken met ons jouw exportkansen! En maak van jouw export een succes.

explect-online-bg

Op de beste manier je transport en logistiek organiseren?

Gebruik maken van een expediteur is dan een slimme keus.

Wij helpen met het volledige traject.
Of het nu zeevracht, luchtvracht, wegtransport of intermodaal is.
We zijn expert in het transport voorbereiden en organiseren.
Wij organiseren al je transport en logistiek als een extern teamlid.
We zorgen voor de beste oplossingen die voor jouw logistiek mogelijk is.
We zorgen ervoor dat jij minimaal bezig hoeft te zijn met transport en logistiek.
Of het nu om import, export, documentatie of op en overslag gaat.
Explect helpt je hier graag mee verder.
Zo kan jij je richten op andere zaken.

Samen aan een succes werken?

Missie

Transport en logistiek makkelijk & overzichtelijk maken.
Wereldwijd importeren & exporteren makkelijk maken.
Een extern teamlid zijn van de ondernemer.
Wereldwijd ondernemen makkelijk maken.
Alles op 1 platform om de ondernemer verder te helpen!

Klanten over Explect

Prijzen / nominaties