Incoterm EXW

Ex Works wordt afgekort als EXW. Deze incoterm kan gebruikt worden bij alle soorten transport. Het houdt in dat de koper volledig verantwoordelijk is voor het logistieke proces.

Omdat de verantwoordelijkheden tussen koper en verkoper verschillen leggen we dit apart uit.

EXW verkopen

Verkopen met de incoterm EXW houdt in dat jouw klant het gehele transport zelf organiseert. De koper moet zelfs het laden organiseren.

Let wel op, indien jouw klant aangeeft buiten de EU te exporteren en een factuur vraagt zonder BTW, blijf jij aansprakelijk.

Exporteer je EXW zorg dan dat je altijd kan aantonen dat de goederen de EU verlaten hebben.

EXW inkopen

Inkopen met de incoterm EXW houdt in dat je de volledige verantwoordelijkheid op je neemt van het gehele transport. Dat is laden op de plaats van vertrek, uitklaren, transport naar de eindbestemming, inklaren en de verzekering.

Hulp bij incoterms

Explect legt precies uit wat handig is in jouw situatie. Ook kunnen wij het transport van het begin tot het eind verzorgen. Het is van belang dat je de juiste incoterm gebruikt voor het soort transport dat je wilt laten organiseren

Exporteren

Ben je exporteur of wil je gaan exporteren? Explect helpt je verder. Wij navigeren en organiseren alles afgestemd op jouw wensen. Jouw goederen wereldwijd daar krijgen waar ze moeten zijn.

Het organiseren van export vraagt om kennis, expertise en ervaring. Kennis over documenten, expertise over incoterms, douaneformaliteiten en ervaring over de manier van handelen tussen leveranciers, transporteurs en agenten.

Bij Explect regelen we het van begin tot het einde. Zo ben jij volledig voorbereid!

Importeren

Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan is Explect echt iets voor jou. Bij importeren is een expediteur van grote waarde. Wij helpen je bij het totale traject om jouw goederen op de locatie te krijgen waar je ze maar wilt hebben.

Het organiseren van import vraagt kennis, expertise en ervaring. Kennis over de nodige documenten, expertise van incoterms, de douane en het transport. We hebben de kennis en ervaring en we delen deze met jou.

Zo organiseren we het traject van het begin tot het einde, afgestemd op jouw wensen.

Naar welk transport ben jij op zoek?

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag met het volledige traject van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag met het volledige traject van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer&amp;amp;lt;div style=”display:inline;”&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;amp;amp;guid=ON&amp;amp;amp;script=0″/&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/div&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;