Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Importeren

Je wilt gaan importeren of je importeert al? Dan is het handig om te werken met een expediteur. Bij import komen verschillende aspecten aan de orde die de nodige aandacht en expertise vragen. Zo krijg je te maken met douane, documenten, belasting en natuurlijk nog het transport. Explect kan je hiermee verder helpen. Wij kunnen het gehele traject voor je organiseren en navigeren. Zo wordt importeren leuker en makkelijker dan ooit. Maak je niet druk om alle omstandigheden rondom import. Wij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Direct makkelijk contact bel +31(0)85 40 19 7 19

Importeren uit

Als je gaat importeren kan je kiezen uit verschillende transportsoorten. Het is dus logisch dat Explect dagelijks bezig is met luchtvracht en zeevracht uit vele landen. De landen waar we onder anderen onze vaste zeevracht en luchtvracht van en naar organiseren zijn: Amerika, Canada, Colombia, Brazilië, Turkije, Peru, China, VAE, Japan, Pakistan, Zuid-Afrika en Australië. Staat jouw land er niet bij? Geen probleem dit zijn enkel vaste landen van onze klanten. Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Explect? twijfel niet, neem vrijblijvend en makkelijk contact op.

Nederlandse TOP Expediteur

Zoek jij een partner die je volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen we bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Wetten & regelgeving
  • Vervoersmiddelen
  • Douane
  • Import & Export

Deze kennis hebben we in huis en delen we graag met je. Bovendien zijn we je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Makkelijker kan toch niet? Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar al onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Douane

Als je importeert krijg je te maken met de douane binnen de EU. Afhankelijk van de incoterm en goederen ligt het eraan wat je allemaal moet doen. Dit maakt kennis essentieel. Wij kunnen verschillende documenten verzorgen:

  • Uitvoerdocument in het land van export
  • Pro-Forma of factuur op basis van de CIF-waarde
  • Certificaten van oorsprong (in sommige gevallen) of een FORM-A voor tariefpreferenties
  • Invoerdocument, voor het invoeren, in het land van invoer

Incoterms

Ga je importeren? Dan heb je vast wel is gehoord van incoterms. Niet? Incoterms vormen al snel de basis van al het transport. Hoezo? Incoterms bepalen de verplichtingen van verkoper en koper, exporteur en importeur. Je snapt dus wel dat de juiste incoterm van groot belang is. Wil je alles weten over incoterms en welke er allemaal zijn? Lees dan verder.

Klanten over Explect