Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Exporteren

Als je gaat exporteren begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag met het volledige traject. Van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. In de voorbereiding nemen we de mogelijke incoterms met je door. We bekijken de verschillende transportmogelijkheden, de douane, documentatie en maken vooraf een kostenoverzicht. Zo helpt Explect bij jouw export avontuur. Vervolgens voeren wij het transport voor je uit. Hierbij houden we de klant op de hoogte van de status. Dit zorgt ervoor dat jij je bezig kan houden met andere zaken. Zo wordt exporteren makkelijker en leuker dan ooit.

Direct makkelijk contact bel +31(0)85 40 19 7 19

Als je exporteert krijg je al snel te maken met de douane. In welke mate de douane betrokken is bij jouw export zending hangt af van de incoterm. Bij de douanes worden uitvoer en invoer van de goederen aangegeven. Daar ligt deels één van de sleutels tot succes. Want bij invoer in een land moeten soms invoerrechten betaald worden. De EU heeft veel handelsverdragen gesloten om handel met landen en werelddelen te stimuleren. Door deze verdragen zijn er kortingen te verkrijgen op de invoerrechten. Soms zijn hier documenten voor nodig, zoals een EUR-1. Als expediteur export regelen we dit voor je. Naast de documenten voor de douane zijn er ook verschillende transportdocumenten. Deze zijn weer afhankelijk van het soort transport en de goederen. Wil jij alles weten over de export-documenten? Klik dan op de knop.

Als je gaat exporteren dan is het belangrijk dat goed vastligt wie waar verantwoordelijk voor is. In de logistiek gebeurt dat met incoterms. De incoterms leggen de verantwoordelijkheden over laden, uitklaren, transport, lossen, invoeren en verzekering vast. Wil jij weten wat een incoterm voor jou als exporteur betekent?

Exporteren naar:

Bij exporteren kan je kiezen uit verschillende transportsoorten. Explect is dagelijks bezig met luchtvracht en zeevracht uit vele landen. De landen waar we onder anderen onze vaste zeevracht en luchtvracht van en naar organiseren zijn: Amerika, Canada, Colombia, Brazilië, Turkije, Peru, China, VAE, Japan, Pakistan, Zuid-Afrika en Australië. Wil jij exporteren naar een land dat er niet tussen staat? Geen probleem dit zijn enkel vaste landen van onze klanten. Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Explect? Twijfel niet, neem vrijblijvend en makkelijk contact op.

Nederlandse TOP Expediteur

Zoek jij een partner die je volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen we bij de uitdagingen van jouw export. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Wetten & regelgeving
  • Vervoersmiddelen
  • Douane
  • Import & Export

Deze kennis hebben we in huis en delen we graag met je. Bovendien zijn we je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis voor jouw export. Makkelijker kan toch niet? Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele export traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar al onze opties? Ontdek hoe makkelijk export kan zijn samen met Explect!

Klanten over Explect