Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Exporteren

Als je gaat exporteren begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag met het volledige traject. Van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. In de voorbereiding nemen we de mogelijke incoterms met je door. We bekijken de verschillende transportmogelijkheden, de douane, documentatie en maken vooraf een kostenoverzicht. Zo helpt Explect bij jouw export avontuur. Vervolgens voeren wij het transport voor je uit. Hierbij houden we de klant op de hoogte van de status. Dit zorgt ervoor dat jij je bezig kan houden met andere zaken. Zo wordt exporteren makkelijker en leuker dan ooit.

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats Losplaats

Ik wil een prijs voor

ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Deellading (LCL)Container (FCL)
Totaal volume (M3) Totaal gewicht in KG.

Of per colli/eenheden

Aantal Colli/eenheden Lengte in cm Breedte in cm Hoogte in cm Gewicht per kg.
20ft container40ft container40ft container HC Aantal Gewicht kg. per container
Email* (verplicht) Telefoonnummer
Ik ben particulier

Exporteren naar:

Bij exporteren kan je kiezen uit verschillende transportsoorten. Explect is dagelijks bezig met luchtvracht en zeevracht uit vele landen. De landen waar we onder anderen onze vaste zeevracht en luchtvracht van en naar organiseren zijn: Amerika, Canada, Colombia, Brazilië, Turkije, Peru, China, VAE, Japan, Pakistan, Zuid-Afrika en Australië. Wil jij exporteren naar een land dat er niet tussen staat? Geen probleem dit zijn enkel vaste landen van onze klanten. Benieuwd naar alle mogelijkheden bij Explect? Twijfel niet, neem vrijblijvend en makkelijk contact op.

Als je gaat exporteren dan is het belangrijk dat goed vastligt wie waar verantwoordelijk voor is. In de logistiek gebeurt dat met incoterms. De incoterms leggen de verantwoordelijkheden over laden, uitklaren, transport, lossen, invoeren en verzekering vast. Wil jij weten wat een incoterm voor jou als exporteur betekent?

Als je exporteert krijg je al snel te maken met de douane. In welke mate de douane betrokken is bij jouw export zending hangt af van de incoterm. Bij de douanes worden uitvoer en invoer van de goederen aangegeven. Daar ligt deels één van de sleutels tot succes. Want bij invoer in een land moeten soms invoerrechten betaald worden. De EU heeft veel handelsverdragen gesloten om handel met landen en werelddelen te stimuleren. Door deze verdragen zijn er kortingen te verkrijgen op de invoerrechten. Soms zijn hier documenten voor nodig, zoals een EUR-1. Als expediteur export regelen we dit voor je. Naast de documenten voor de douane zijn er ook verschillende transportdocumenten. Deze zijn weer afhankelijk van het soort transport en de goederen. Wil jij alles weten over de export-documenten? Klik dan op de knop.

Nederlandse TOP Expediteur

Op zoek naar een partner die jouw volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen wij bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Douane
  • Import & Export
  • Vervoersmiddelen
  • Wet & regelgeving

Deze kennis hebben wij en delen dit graag met jou. Bovendien zijn wij je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Import

Wil je gaan importeren? Heel goed, het biedt je nieuwe kansen. Kansen die wij je willen helpen ontdekken zodat jij nieuwe connecties kan maken. Met onze hulp kan jij je goederen wereldwijd importeren. Wij hebben de kennis over de documenten, de incoterms, de douane en het transport. Dit delen wij met jou zodat jij een succesvol import-avontuur zal hebben en vooraf weet waar je aan toe bent. Verken nu de mogelijkheden van importeren met Explect!

Export

Ben je exporteur of wil je gaan exporteren? Dan helpen wij van Explect je graag verder. Als expediteur helpen wij je ook echt verder. Met onze kennis en ervaring zorgen we dat je vooraf weet waar je aan toe bent en hoe je het best kan exporteren. Zo weet je hoe het geëxporteerd kan worden, welke incoterm je het best kan gebruiken, de documenten die je nodig hebt, de gang van zaken met de douane en heb je vooraf inzicht in de totale kosten.

Ervaren team

Transport en logistiek zo optimaal organiseren.
Daar is het team van Explect expert in.

Logistiek platform

Ontwikkeld voor de ondernemer.
Zodat importeren en exporteren makkelijk is.

Wereldwijd netwerk

Krijg toegang tot een wereldwijd netwerk.
Wereldwijd hebben wij top netwerken!

Importeren

Ben je importeur of wil je gaan importeren? Dan helpen wij je graag verder. Als expediteur helpen wij je ook echt verder. Met onze kennis en ervaring weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo weet je hoe je kunt importeren, welke incoterm je het beste kunt gebruiken, welke documenten je nodig hebt en je hebt vooraf inzicht in de totale kosten. Zo organiseren wij jouw import van begin tot eind. Zorgeloos importeren doe je met Explect.

Exporteren

Wil je gaan exporteren? Mooi, want exporteren biedt grote kansen. Met onze hulp kun jij je goederen wereldwijd leveren. Wij verzorgen de export van deur tot deur samen met onze lokale partners wereldwijd. Bovendien helpen wij jou met al je exportvragen. Wij hebben de kennis over de documenten, de incoterms, de douane en het transport. Die kennis delen wij met jou, zodat wij samen kunnen werken aan een succesvol export avontuur. Verken met ons jouw exportkansen! En maak van jouw export een succes.

explect-online-bg

Op de beste manier je transport en logistiek organiseren?

Gebruik maken van een expediteur is dan een slimme keus.

Wij helpen met het volledige traject.
Of het nu zeevracht, luchtvracht, wegtransport of intermodaal is.
We zijn expert in het transport voorbereiden en organiseren.
Wij organiseren al je transport en logistiek als een extern teamlid.
We zorgen voor de beste oplossingen die voor jouw logistiek mogelijk is.
We zorgen ervoor dat jij minimaal bezig hoeft te zijn met transport en logistiek.
Of het nu om import, export, documentatie of op en overslag gaat.
Explect helpt je hier graag mee verder.
Zo kan jij je richten op andere zaken.

Samen aan een succes werken?

Missie

Transport en logistiek makkelijk & overzichtelijk maken.
Wereldwijd importeren & exporteren makkelijk maken.
Een extern teamlid zijn van de ondernemer.
Wereldwijd ondernemen makkelijk maken.
Alles op 1 platform om de ondernemer verder te helpen!

Klanten over Explect

Prijzen / nominaties