[masterslider_pb alias=”ms-135-2-1″ id=”17″]
Martijn

Martijn

Founder

Bart

Bart

Founder

Rick

Rick

Klant support

Pim

Pim

Adviseur

Toby

Toby

IT

Jan

Jan

Marketeer

Onze droom

De meest makkelijk manier van transport en logistiek organiseren ontwikkelen!

Wij zijn:

- Vooruitstrevend
- Dynamisch
- Open
- Ontzorgenend
- Betrouwbaar

Bouw een netwerk

Een top netwerk maakt meer mogelijk!

Je wilt het beste voor jezelf, je bedrijf en je producten.
Hiervoor is een top netwerk van groot belang.
Het wereldwijde netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd zorgt ervoor dat we wereldwijd lokaal kunnen handelen.

Zo kunnen onze lokale agenten een lokaal stukje logistiek en douane organiseren.
Wij houden hierbij de coördinatie en de communicatie in handen.

Bijdragen

Explect wil bijdragen aan de maatschappij maar ook nog veel verder.

Dat is ook te merken aan onze klanten en hoe we hun van dienst zijn. Zo hebben wij meerdere klanten die Milieu bewust bezig zijn. Om te zorgen dat de wereld schoner word, duurzamer maar ook in Nederland zelf zorg dragen aan de maatschappij.

Explect steunt deze initiatieven en denkt en helpt mee om deze belangen te behartigen.

Contact maken

Bij Explect komen we graag in contact met jou. Want samen met jou willen wij de wereld ontdekken en wereldwijd verbinden. Want wij zijn er van overtuigd dat als wij samen de binding aan gaan wat goed is voor beide.

We helpen je graag verder dus als je een vraag hebt over Explect, ons als expediteur, importeren, exporteren, luchtvracht, zeevracht, wegtransport of iets heel anders. Laat gewoon je bericht achter, stuur een mail of bel ons.

Want wij willen jou graag leren kennen.

Explect: tel: +31 0854019719

Familiebedrijf

Explect is een familiebedrijf en als klant word je ook lid van onze familie. Als familie gun je het elkaar om te kunnen groeien en ben je eerlijk in je communicatie om dat te bereiken. Dat is onze kern.

Dat betekent concreet dat we voor jouw producten het beste vervoer regelen. We zijn vindingrijk, hebben een wereldwijd netwerk en letten op de details, zodat alles netjes is geregeld. We betrekken je actief in het proces, zodat we precies weten wat je nodig hebt en hoe we dat voor je kunnen doen. Je kunt ons bovendien alles vragen over vervoer; we delen graag onze kennis. Met onze heldere voorlichting weet je dus precies waar je aan begint en wat het je kost.

Explect: Explore & Connect
Behalve jouw vervoer regelen, willen we tegelijkertijd je bedrijf laten groeien. Als trotse ambassadeurs – we zijn tenslotte familie – maken we je bedrijf bekend bij andere klanten. Of het nu gaat om de drukker, de machinebouwer, de ontwerper, de starter of de producent; we vertellen altijd vol trots over jullie producten.

Door zo onze klanten te verbinden, ontdekken we samen de wereld. Wij zijn je huidige expeditieleider en zoeken in die rol actief mee naar jouw groeikansen. Bewust zijn we zo open over import en export, omdat je elkaar op ontdekkingsreis moet durven vertrouwen. Alleen door wederzijds vertrouwen maken we jouw reis tot een succes.

Waarom wij iedere dag alles geven

Door verbindingen te maken ontstaan nieuwe mogelijkheden. Dingen die eerst niet konden of onvoorstelbaar waren worden gerealiseerd, waardoor hele nieuwe werelden ontstaan en ontdekt worden.

Colombus begon met een zoektocht naar een snellere route en ontdekte nieuw land. Wij beginnen een zoektocht naar de nieuwste mogelijkheden voor jou!

Hoe we werken

De vraag is niet ‘wat vraag je ons?’ De vraag is ‘wat heb je nodig?’. Met een goed gesprek leren we jouw echte behoefte kennen, zo kunnen we je in contact brengen met nieuwe landen, werelddelen, mensen en mogelijkheden.

Klanten over Explect

Vooruitstrevend

We zijn vooruitstrevend, omdat we de mooiste verbindingen willen maken. Daar geven we iedere dag alles voor.

Daarom bouwen we ons eigen systeem, zodat wij jou iedere dag beter kunnen helpen met de nieuwste en de beste oplossingen.

Dynamisch

Dynamisch betekent volgens woordenboek Van Dale: ‘de beweging betreffend en vol kracht’. 

Wij interpreteren het zo: vol kracht passen we ons aan jou aan.

Open

We zijn open, omdat we je alles vertellen wat je moet weten. We spelen geen verstoppertje over wat je wel of niet mag weten. Als wij weten waar en hoe je de informatie kunt vinden, krijg je het van ons gewoon te zien.