Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Extern teamlid

Op de beste manier je transport en logistiek organiseren! Gebruik maken van een expediteur is dan een slimme keus. Wij helpen met het volledige traject. We zijn expert in het transport voorbereiden en organiseren. Wij organiseren al je transport en logistiek als een extern teamlid. We zorgen voor de beste oplossingen op maat. We zorgen ervoor dat jij minimaal bezig hoeft te zijn met transport en logistiek. Of het nu om import, export, documentatie of wet en regelgeving gaat. Explect helpt je hier graag mee verder. Zo kan jij je richten op andere zaken. Samen aan succes werken? Neem vrijblijvend contact op!

Expediteur

Wat doet een Expediteur eigenlijk? Een expediteur is een organisator van transport en logistek. Maar we doen meer dan verzenden van goederen van plaats A naar B. Zo handelt hij heel wat administratieve formaliteiten af. De benodigde vergunningen, prijsaanvragen en –vergelijkingen. Ze onderhandelen over prijzen en het boeken van ladingen bij rederijen en wegvervoer. Ook vallen de opslag van goederen, organisatie van groepage en douaneformaliteiten onder de taken. Kortom een expediteur verzorgd de coördinatie tussen alle betrokken partijen. Heb je een vraag over transport en logistiek, vraag het. We helpen je graag verder.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Klanten over Explect