Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Hoe ga jij exporteren naar Colombia?

Exporteer jij naar Colombia of wil je starten met exporteren naar Colombia? Goed dat je je zelf voorbereid, want met een goede voorbereiding verloopt jouw export naar Colombia soepeler. Uit onze ervaring weten we dat exporteren over verschillende schakels loopt.

Het aantal schakels wordt mede bepaald door de incoterm. Afhankelijk van de incoterm heb jij een aantal verantwoordelijkheden voor de levering.

Voor levering naar Colombia hebben we verschillende mogelijkheden, van deellading (LCL), volle containers (FCL) tot en met luchtvracht. Met ons netwerk van lokale partners kunnen vaak ”door to door” leveren, dus inclusief alle documenten. Het resultaat voor jou: zorgeloos exporteren.

Wil jij weten waar je aan toe bent met jouw export naar Colombia?

(lucht)havens

Expediteur Colombia

Colombia is een prima land om van te importeren en te exporteren. Het land biedt diverse kansen om uit te groeien tot een succesvolle onderneming.

Wij hebben diverse partners door heel Colombia om alle vormen van transport te kunnen doen. Zelfs agenten om te lossen ter plaatse. In Colombia kunnen wij het volgende bieden:

• Groupage: 3 tot 4 dagen
• Complete ladingen: 2 tot 3 dagen
• Vertrekdagen: iedere dag

Exporteren naar Colombia

Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Colombia.

We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

Wil jij soepel exporteren naar Colombia?

Hier ligt Colombia

Importeren uit Colombia

Ga je importeren uit Colombia? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Colombia helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

Zo kan jij succesvol importeren uit Colombia.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer