Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Expediteur Oceanië

Oceanië kent meerdere landen die goede handels kanalen hebben voor zowel import als export. Als expediteur Oceanië staan wij je graag bij om alle import en export mogelijk te maken uit Oceanië. Meer weten over de mogelijkheden in Oceanië of een specifiek land, kijk hieronder:

In deze landen zijn wij actief

Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland

Australië
Australië

Hawaï
Hawaï

Importeren

Ga je importeren vanaf het continent Oceanië? Dan is het fijn om samen te werken met een partner die alles voor je regelt. Explect helpt je in de voorbereiding, maakt de juiste documenten op, helpt je met de douane en zorgt dat het gehele transport geregeld wordt. Zo kan jij zorgeloos importeren. Voor het importeren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms FOB of EXW.

Exporteren

Wil jij gaan exporteren naar het continent Oceanië? Dan is het belangrijk om te weten wat de incoterm van jouw export is. Ga je namelijk tot aan de haven leveren? Of toch tot aan de deur. Explect helpt je hierbij en neemt een adviserende rol. Voor het exporteren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms: DAP, DDP of DAT.

Nederlandse TOP Expediteur

Zoek jij een partner die je volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen we bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Wetten & regelgeving
  • Vervoersmiddelen
  • Douane
  • Import & Export

Deze kennis hebben we in huis en delen we graag met je. Bovendien zijn we je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Makkelijker kan toch niet? Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar al onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Klanten over Explect