Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Expediteur VS

De Verenigde Staten, al sinds het begin een belangrijke handelspartner van Europa. Een land waar vaak het eerst aan wordt gedacht bij handel met het buitenland.

Wil jij de mogelijkheden in de VS ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur VS kennen we de valkuilen van de VS. Door onze lokale agenten kunnen wij zowel EXW als DDP aanbieden en zorgen wij dat jouw transport VS een succes wordt.

Het transport van en naar de VS gaat langs verschillende partijen. Dan is het het best dat de regie in één hand is toch? Als expediteur helpen we jou bij de voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm. We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Dat doen we voor zowel lucht- en zeevracht.

Wil jij zonder zorgen de VS veroveren? Regel dan jouw transport VS met Explect!

Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar de VS.

We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

Wil jij soepel exporteren naar de VS?

Hier ligt de VS

Importeren uit de VS

Ga je importeren uit de VS? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur de VS helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

Zo kan jij succesvol importeren uit de VS.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.