Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Hoe ga jij exporteren naar de VS?

Wil je starten met exporteren naar de VS of exporteer jij al naar de VS? Goed dat je gestart bent met voorbereiden, want met een goede voorbereiding maak je het verschil. Uit onze ervaring weten we dat exporteren over verschillende schakels loopt.

Onder andere de incoterm bepaalt het aantal schakels. Afhankelijk van de incoterm heb jij een aantal verantwoordelijkheden voor de levering.

Deellading (LCL), volle containers (FCL) en luchtvracht zijn een deel van de opties voor exporteren naar de VS. Met ons netwerk van lokale partners kunnen we vaak ”door to door” leveren, dus met alle documenten. We schakelen hun ook in bij de voorbereiding, zo weet jij vooraf waar je aan toe bent. Het resultaat voor jou: zorgeloos exporteren.

Weten waar je aan toe bent met exporteren naar de VS?

Havens

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het exporteren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms: DAP, DDP of DAT.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren. Voor het importeren van goederen adviseert Explect gebruik te maken van de incoterms FOB of EXW.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer