Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Transport Tsjechië

Tsjechië is deel van de Europese Unie. Er komen veel grondstoffen uit Tsjechië zoals hout, steen en plastic. Dit maakt dat er veel meubels, tuinwerk en anderen producten uit Tsjechië komen. Ook komen er veel machines uit Tsjechië.

Ben je van plan te gaan importeren of te exporteren naar Tsjechië? Maak dan kennis met Explect. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom direct in contact met ons. Voor transport Tsjechië biedt Explect het volgende:

  • Groupage: 2 a 4 dagen
  • Complete lading: 1 tot 3 dagen
  • Vertrekdagen: iedere dag

 

Exporteren naar Tsjechië

Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Tsjechië.

We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

Wil jij soepel exporteren naar Tsjechië?

Hier ligt Tsjechië

Importeren uit Tsjechië

Ga je importeren uit Tsjechië? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Tsjechië helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

Zo kan jij succesvol importeren uit Tsjechië.

Naar welk transport ben jij op zoek?

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer


&amp;amp;lt;div style=”display:inline;”&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;amp;amp;guid=ON&amp;amp;amp;script=0″/&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/div&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;