Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Transport Portugal

Transport van of naar Portugal? Dankzij de samenwerking met onze agent in Portugal biedt Explect hier een uitstekende dienst op aan. Voor zowel import als export, lokaal ophalen of afleveren, alles is mogelijk bij Explect.
De samenwerking met onze agent in Portugal zorgt ervoor dat al jouw import en export een succes wordt. Voor Portugal gelden de volgende diensten:
  • Groupage: 3 tot 4 dagen
  • Complete vracht: 2 tot 4 dagen

Exporteren naar Portugal

Exporteren loopt veelal soepeler met een partij met verstand van zaken. Met onze ervaring en lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar Portugal.

We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport.

Wil jij soepel exporteren naar Portugal?

Hier ligt Portugal

Importeren uit Portugal

Ga je importeren uit Portugal? Dan is het prettig als je één partner hebt die alles regelt. Als expediteur Portugal helpen we je bij de voorbereiding, organiseren we het transport en regelen we de documenten.

Zo kan jij succesvol importeren uit Portugal.

Naar welk transport ben jij op zoek?

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer


&amp;amp;lt;div style=”display:inline;”&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&amp;amp;amp;guid=ON&amp;amp;amp;script=0″/&amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/div&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;