Expediteur China

Op dit moment is China een van de grootst producerende landen. Veel goederen vinden hun oorsprong in China. Sinds de opkomst van Alibaba is de interesse voor importeren uit China alleen maar gegroeid.
Wil jij de mogelijkheden in China ontdekken en gaan importeren of exporteren? Dan helpen we jou graag verder. Als expediteur China kennen we de valkuilen rondom export/import met China. Met onze lokale partners zorgen wij dat jij succesvol kan zijn in China.
Importeren of exporteren uit China gaat langs verschillende partijen. Als expediteur helpen we jou bij je voorbereiding, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en adviseren we je over de incoterm.
We voeren het transport voor je uit, regelen de documenten en zorgen voor de afhandeling bij de douane. Want als complete expediteur China doen we het gehele traject voor zowel luchtvracht als zeevracht.
Wil jij zorgeloos China veroveren?

Wil jij importeren uit China?Als expediteur China kennen we de ins en outs van importeren uit China. Zo weten we dat veel leveranciers CIF aanbieden. Dit is voor jou vaak niet het voordeligst. In dit geval wordt je achteraf nog lastig gevallen met hoge rekeningen.

Daarom helpen wij je bij je voorbereiding en voeren het voor je uit, het transport, de documenten, de douane en de verzekering. Dat hoort bij een echte expediteur China.

Zo kan jij succesvol importeren uit de China.

Hier ligt China

Exporteren loopt soepeler met iemand met verstand van zaken toch? Met ons en onze lokale partners haal jij alle kennis en kunde in huis zodat je zorgeloos kan exporteren naar China. Want importeren uit China gaat makkelijker dan exporteren naar China.
We helpen je bij de voorbereiding, adviseren je over de incoterm en organiseren het complete transport, inclusief ISF als dat nodig is.
Voorbereid en wel exporteren naar China?

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag verder. Zo kunnen we je helpen met het volledige traject. Van het transport voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Offerte aanvraag

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Laadadres

Losadres

Aantal goederen

Afmeting & gewicht goederen