Op de makkelijkste manier je transport en logistiek organiseren?

Wij helpen je verder!

Makkelijk en snel een prijs!

Laadplaats
Volume M3 (LxBxH)
losplaats
Gewicht KG.
Transportsoort
ZeevrachtLuchtvrachtIntermodaalWegtransport
Email*
Telefoonnummer

Afrika

Afrika, vol met landen met mogelijkheden voor import en export. Er komen en gaan heel wat goederen van en naar Afrika. Het is een werelddeel dat nog steeds in ontwikkeling is. Afrika kent vele handels routes. Kaapstad is nog steeds één van de populairste. We doen Import en Export van en naar Zuid-Afrika, UAE, Marokko en Kenia. Dit zijn de meest gangbare landen in Afrika. Deur tot deur leveringen kunnen moeilijk zijn in Afrika. Echter kan Explect jou hiermee goed verder helpen. Wij weten genoeg opties om toch nog een hoop mogelijk te maken binnen Afrika. Als expediteur Afrika kennen wij de in’s en out’s. Meer weten over de mogelijkheden in Afrika of een specifiek land? Kijk hieronder.

In deze landen zijn wij actief

Egypte
Egypte

Gambia
Gambia

Kenia
Kenia

Marokko
Marokko

Mauritius
Mauritius

Somalië
Somalië

Tunesië
Tunesië

UAE
UAE

Zuid Afrika
Zuid Afrika

Importeren

Importeren uit Afrika? Makkelijk alles met één partner die alles regelt, dat is prettig toch? We helpen in je voorbereiding, organiseren het transport, de documenten en de douane. Zorgeloos je goederen importeren uit Afrika? Dat wordt al snel mogelijk met Explect.

Exporteren

Exporteren vanaf Afrika? Als expediteur helpen we je graag met een volledig pakket van je voorbereiding tot en met de aflevering. Zo zorgen we voor het transport, adviseren we je over de incoterm en regelen we douane-formaliteiten. Verder nog vragen of hulp nodig? Geen probleem bij Explect staan we klaar om jou alle hulp te geven.

Nederlandse TOP Expediteur

Zoek jij een partner die je volledige transport en logistiek organiseert? Explect staat voor Explore and Connect. Als expediteur helpen we bij de uitdagingen van jouw (inter)nationaal transport. Bij transport en logistiek zijn er veel partijen betrokken. Dat vraagt kennis van:

  • Documenten
  • Wetten & regelgeving
  • Vervoersmiddelen
  • Douane
  • Import & Export

Deze kennis hebben we in huis en delen we graag met je. Bovendien zijn we je enige aanspreekpunt, dat scheelt tijd en energie. Wij zijn één partner met al die kennis. Makkelijker kan toch niet? Als jouw logistieke partner regelen wij het gehele traject. Dit scheelt tijd en energie die je overhoudt voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar al onze opties? Ontdek hoe makkelijk transport en logistiek kan zijn samen met Explect!

Klanten over Explect