Documenten

Ga je importeren of exporteren? Dan krijg je al snel te maken met transportdocumenten. Voor een bedrijf is het belangrijk dat dit op een goede manier wordt verzorgd. Wij van explect helpen jou graag verder met al je vragen over documenten. We hebben een splitsing gemaakt van import en export documenten. Zo kan jij snel in één overzicht zien waar je mee te maken kan krijgen bij importeren of bij exporteren. Kom je er niet uit? Mail of bel ons, wij helpen je graag verder.

Soort documenten

Bij transport en logistiek binnen je bedrijf heb je vaak te maken met verschillende documenten. Zowel bij import als bij export. Dit geldt ook voor de verschillende transportmogelijkheden: wegtransport, zeevracht en luchtvracht. Je kan hierbij denken aan een B/l (bill of lading), Cmr vrachtbrief of bijvoorbeeld een form A document. Vaak worden de documenten gezien als een lastige taak. Hierdoor kan het handig zijn om gebruik te maken van een expediteur. Daarnaast kijken we met je mee welke documenten je in het buitenland nodig hebt. Bijvoorbeeld als je wilt gaan exporteren naar Brazilië. De kans is dan aanwezig dat je een certificaat van oorsprong nodig hebt. Meer weten? We helpen je graag verder om alle documenten op orde te maken en geven hierbij advies.

Exporteren

Als je wilt gaan exporteren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur export helpen we je graag met het volledige traject van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

Importeren

Als je wilt gaan importeren dan begin je aan een mooi avontuur. Voor een succesvol avontuur is een goede voorbereiding essentieel. Als expediteur import helpen we je graag met het volledige traject van voorbereiden en organiseren tot en met het afleveren.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

<div style=”display:inline;”><br /><br />

<img height=”1″ width=”1″ style=”border-style:none;” alt=”” src=”//www.googleadservices.com/pagead/conversion/950816669/?label=IwMcCM-S0XMQnZ-xxQM&guid=ON&script=0″/></div><br /><br />

<p>