Zeevracht FCL

Complete container (FCL):

Bij FCL is de gehele container voor jou om te vullen. Er zullen geen andere importeurs of exporteurs gebruik maken van jouw container. De container die het meest gebruikt worden zijn: 20ft container (33m3 laadvolume), 40ft container (66m3 laadvolume) en een 40ft HC container (76m3 laadvolume). Naast de gebruikelijke containers zijn er ook nog opties voor special equipement (flatracks, open toppers, platform, etc.).

Gekoeld transport:

Het kan zijn dat je goederen gekoeld dienen te worden. Goederen verzenden in gekoelde of temperatuur gecontroleerde containers om de goederen te beschermen tegen bederf en vochtigheid. De goederen kunnen dan op de ideale temperatuur voor jouw product worden verzonden. Gekoeld transport is helaas alleen mogelijk per gehele container.  Dit gebeurd in Reefer containers.