Luchtvracht

Luchtvracht

Luchtvracht is in vele gevallen de snelste manier van vervoer. Ook vanaf China win je veel tijd. Bij zeevracht is het gemiddeld +30 dagen onderweg. Per luchtvracht is het gemiddeld 5 tot 7 dagen onderweg. Heb je te maken met tijdsleveringen omdat er bijvoorbeeld een productie stil ligt of jij net een webshop hebt geopend dan is luchtvracht optimaal.

Kosten:
Heb je een kleinere pallet of ligt het gewicht laag kan luchtvracht soms interessant zijn. Vaak liggen de kosten wel een stuk hoger dan per boot. Het is dan aan jou natuurlijk de afweging wil je snel of goedkoop. De kosten veranderen over het algemeen dagelijks tot wekelijks.

Welk soort diensten kennen we allemaal bij luchtvracht?

 

  • Express – 1-2 dagen voor dringende lading
  • Standaard – 3-5 dagen, flexibele keuze
  • Economy – 5-7 dagen, maximale kosteneffectiviteit
  • Project lading
  • Complete charter