Van Idee Tot Product

Van Idee Tot Product

Je hebt een geweldig idee. Je wil een bedrijf starten of je wilt gaan beginnen met een nieuwe lijn producten. Voor dat je al je bedrijfsnaam registreert en handelsmerk vastlegt, ga eerst na of het mogelijk is. Zitten er geen belemmeringen aan het importeren van jouw goederen? Mogen de producten geïmporteerd worden? Zit er een anti dump op jouw goederen? Kan het zonder bezwaar vervoerd worden?  Dit zijn enkele vragen die je eerst beantwoord zou moeten willen hebben.

Houd Rekening Met

Je hebt een geweldig idee. Je wil een bedrijf starten of je wilt gaan beginnen met een nieuwe lijn producten. Voor dat je al je bedrijfsnaam registreert en handelsmerk vastlegt, ga eerst na of het mogelijk is. Zitten er geen belemmeringen aan het importeren van jouw goederen? Mogen de producten geïmporteerd worden? Zit er een anti dump op jouw goederen? Kan het zonder bezwaar vervoerd worden?  Dit zijn enkele vragen die je eerst beantwoord zou moeten willen hebben.